Mouffin cu cascaval

Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin. Celelalte ingrediente se amesteca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foitaj
  • 200 g cascaval (trapist)
  • 100 g cascaval (afumat)
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 200 ml frisca
  • Sare dupa gust
  • Piper (boabe0 dupa gust

Mod de preparare

Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin.

Celelalte ingrediente se amesteca si cu compozitia obtinuta se umplu formele de copt mouffin. Se coc in cuptor incalzit dinainte la 200 °C.
Alte retete recomandate

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

Lasagna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci