Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin. Celelalte ingrediente se amesteca
Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin.
Celelalte ingrediente se amesteca si cu compozitia obtinuta se umplu formele de copt mouffin. Se coc in cuptor incalzit dinainte la 200 °C.
Alte retete recomandate
Chiftelute
Zacusca de ciuperci
Lasagna
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii