Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta pentru petreceri sau evenimente speciale.
Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta pentru petreceri sau evenimente speciale.
Incepe prin a taia foietajul in patrate cu latura de 11 cm.
Din fiecare patrat se decupeaza o margine de 1 cm latime fara a o indeparta.
In interiorul patratului asezam felii de dovlecel (sau zucchini) rondele de ardei gras, presaram cu putina sare si piper, iar deasupra asezam cate o rondea de Miez de lapte.
Luam colturile opuse ale marginii decupate si le unim deasupra rondelei de Miez de lapte.
La fel procedam si cu celelalte doua colturi.
Le ungem cu galbenus de ou, presaram amestec de seminte si le asezam in tava pe hartie de copt.
Introducem tava in cuptoul preincalzit, la foc iute pana ce foietajul creste si se rumeneste usor .
Sursa reteta: http://www.bucatareselevesele.ro/
Pateurile cu miez de lapte sunt delicioase atat calde cat si reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii