Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta pentru petreceri sau evenimente speciale.
Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta pentru petreceri sau evenimente speciale.
Incepe prin a taia foietajul in patrate cu latura de 11 cm.
Din fiecare patrat se decupeaza o margine de 1 cm latime fara a o indeparta.
In interiorul patratului asezam felii de dovlecel (sau zucchini) rondele de ardei gras, presaram cu putina sare si piper, iar deasupra asezam cate o rondea de Miez de lapte.
Luam colturile opuse ale marginii decupate si le unim deasupra rondelei de Miez de lapte.
La fel procedam si cu celelalte doua colturi.
Le ungem cu galbenus de ou, presaram amestec de seminte si le asezam in tava pe hartie de copt.
Introducem tava in cuptoul preincalzit, la foc iute pana ce foietajul creste si se rumeneste usor .
Sursa reteta: http://www.bucatareselevesele.ro/
Pateurile cu miez de lapte sunt delicioase atat calde cat si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii