Pateuri cu miez de lapte

Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta pentru petreceri sau evenimente speciale.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu miez de lapte

Ingrediente

  • un pachet aluta foietaj de patiserie (275g)
  • o cutie Miez de Lapte 225g
  • un dovlecel
  • un ardei capia rosu
  • un galbenus de ou
  • amestec de seminte
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute(optional)

Mod de preparare

Azi iti voi arata cum sa pregatesti o bunatate de pateuri cu branza Miez de lapte. Este o reteta rapida de aperitive cu branza, perfecta  pentru petreceri sau evenimente speciale.

Incepe prin a taia foietajul  in patrate cu latura de 11 cm.

Din fiecare patrat se decupeaza o margine de 1 cm latime fara a o indeparta.

In interiorul patratului asezam felii de dovlecel (sau zucchini) rondele de ardei gras, presaram cu putina sare si piper, iar deasupra asezam cate o rondea de Miez de lapte.

Luam colturile opuse ale marginii decupate si le unim deasupra rondelei de Miez de lapte.

La fel procedam si cu celelalte doua colturi.

Le ungem cu galbenus de ou, presaram amestec de seminte si le asezam in tava pe hartie de copt.

Introducem tava in cuptoul preincalzit, la foc iute pana ce foietajul creste si se rumeneste usor .

 

 

Sursa reteta: http://www.bucatareselevesele.ro/


Pateurile cu miez de lapte sunt delicioase atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Chec la cana cu Nutella

Chec la cana cu Nutella

Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...

Chec la cana cu Nutella
Ostropel de pui cu tomate si usturoi

Ostropel de pui cu tomate si usturoi

Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...

Ostropel de pui cu tomate si usturoi
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel

Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel

O supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...

Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel
Cele mai apreciate rețete
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati
1
Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

De obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...

Iahnie de fasole cu afumatura si carnati
Musaca in stil grecesc
2
Mancaruri cu legume

Musaca in stil grecesc

Pentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...

Musaca in stil grecesc
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii
3
Mancaruri cu carne

Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii

O mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice

Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii
Rogolah, cornulete foarte fragede
4
Preparate dulci

Rogolah, cornulete foarte fragede

Rogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...

Rogolah, cornulete foarte fragede
Tort cu branza si frisca
5
Torturi

Tort cu branza si frisca

1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...

Tort cu branza si frisca
Parteneri
Supa de ceapa
Gustos.RO

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa