Faina se amesteca impreuna cu boiaua, cu untul topit si omogenizat cu apa. Se amesteca totul repede pana ce se formeaza un aluat moale. Se lasa timp
Faina se amesteca impreuna cu boiaua, cu untul topit si omogenizat cu apa. Se amesteca totul repede pana ce se formeaza un aluat moale. Se lasa timp de 15 minute sa se odihneasca apoi se intinde intr-o tava de tarta. Se lasa la copt cateva minute, apoi se lasa la racit. Separat, se freaca galbenusurile, smantana, mustarul si se asezoneaza. Se adauga cascavalul si cimbrul, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna totul peste tarta si se la sa la cuptor 20-25 de minute .
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Placinta de dovleac Maioneza de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii