1. Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca. 2. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si c
1. Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca.
2. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si condimentele.
3. Se unge tava cu unt sau cu ulei si se aseaza in tava jumatate din foile de placinta una cate una. Fiecare foaie se unge dupa ce a fost asezata in tava.
4. Se toarna umplutura si se intinde uniform in tava.
5. Se aseaza in acelasi mod restul de foi. Se unge si foaia de deasupra si se cresteaza din loc in loc. Marginile se umezesc cu apa pt. a nu se usca prea tare in timpul coacerii.
6. Se coace in cuptorul incins in prealabil la 180*C, timp de 40-50 minute.
Pofta buna!
Reteta Placinta cu spanac si carne de pui a fost propusa de Salmida pe forum culinar.ro
Alte retete de placinta gasiti aici:
Placinta intinsa,
Placinta taraneasca cu branza,
Placinta cu loboda si marar
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii