1. Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca. 2. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si c
1. Se fierbe carnea de pui si apoi se desprinde de pe oase, se indeparteaza pielea si se toaca.
2. Se amesteca spanacul cu ouale, ricotta, carnea si condimentele.
3. Se unge tava cu unt sau cu ulei si se aseaza in tava jumatate din foile de placinta una cate una. Fiecare foaie se unge dupa ce a fost asezata in tava.
4. Se toarna umplutura si se intinde uniform in tava.
5. Se aseaza in acelasi mod restul de foi. Se unge si foaia de deasupra si se cresteaza din loc in loc. Marginile se umezesc cu apa pt. a nu se usca prea tare in timpul coacerii.
6. Se coace in cuptorul incins in prealabil la 180*C, timp de 40-50 minute.
Pofta buna!
Reteta Placinta cu spanac si carne de pui a fost propusa de Salmida pe forum culinar.ro
Alte retete de placinta gasiti aici:
Placinta intinsa,
Placinta taraneasca cu branza,
Placinta cu loboda si marar
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii