Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii s
Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii se racesc adaugam praful de ardei rosu, sarea, faina, margarina si un ou si le framantam bine. Adaugam laptele ca sa putem framanta mai bine. Il acoperim si il punem la loc cald jumatate de ora sa se odihneasca. Dupa ce a dospit, il intindem la 1 cm grosime si il impaturim in urmatoarea ordine: de jos in sus, de sus in jos, de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga. Il intindem la 1 cm grosime si il pozitionam pe o tava si il lasam la dospit inca o ora, apoi facem forme de pogaci. Batem ouale si ungem pogacile. Coacere: le coacem 15 minute la foc mediu in cuptorul pre-incalzit, daca devin rosii continuam coacerea la foc mai mare. Observam dupa miros si aspect cand sunt gata. Dupa coacere le acoperim putin cu un servet din material curat.
Alte retete recomandate
Vinete umplute
Vinete cuptor
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii