Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii s
Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si ii pisam. Cand cartofii se racesc adaugam praful de ardei rosu, sarea, faina, margarina si un ou si le framantam bine. Adaugam laptele ca sa putem framanta mai bine. Il acoperim si il punem la loc cald jumatate de ora sa se odihneasca. Dupa ce a dospit, il intindem la 1 cm grosime si il impaturim in urmatoarea ordine: de jos in sus, de sus in jos, de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga. Il intindem la 1 cm grosime si il pozitionam pe o tava si il lasam la dospit inca o ora, apoi facem forme de pogaci. Batem ouale si ungem pogacile. Coacere: le coacem 15 minute la foc mediu in cuptorul pre-incalzit, daca devin rosii continuam coacerea la foc mai mare. Observam dupa miros si aspect cand sunt gata. Dupa coacere le acoperim putin cu un servet din material curat.
Alte retete recomandate
Vinete umplute
Vinete cuptor
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise "Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii