Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Pentru saleurile gustoase se face un aluat din untura si 200 g faina, apoi, din celelalte ingrediente se face alt aluat cu faina cat cuprinde. Dupa aceea, se intinde o foaie care se unge cu o treime din primul aluat, se impatureste in trei, dupa care se intinde si se repeta operatia de trei ori. Dupa aceea, se lasa la rece cel putin 3 ore, apoi se intinde cate o foaie si se taie cu cutitul fundite. Saleurile gustoase, se ung cu ou si se presara cu mac si sare.
Saleurile gustoase se servesc dupa ce s-au racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii