Saratelele sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa aperitive bune, pregateste saratele fragede.
Saratelele sunt foarte gustoase. Daca vrei sa pui pe masa aperitive bune, pregateste saratele fragede. Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul. Faina se amesteca bine cu untura si margarina, pana se obtine un aluat sfarimicios. Se adauga galbenusurile frecate cu sare, drojdia inmuiata in lapte, smantana si se framanta un aluat care se intinde pe planseta de lucru, se unge cu oul batut, se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici. Se taie aluatul bastonase, se pun in tava pe hartie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.
Se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii