Spirale din mozarella

Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald. Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine). Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Spirale din mozarella

Ingrediente

  • 250 gr de faina
  • 10 gr drojdie
  • 100 ml de lapte caldut
  • 25 gr unt moale
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 125 gr de mozarella
  • Pentru umplutura 50 gr concentrat de rosii(bulion)-origano si parmezan

Mod de preparare

Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald.

Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine).

Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care il adaugam treptat.

Framantam bine pana obtinem un aluat nelipicios,elastic si moale.

Lasam la crescut, bine acoperit.

Pregatim umplutura.

Cand si-a dublat volumul,intindem aluatul .Dam o forma dreptunghiulara.Cam de jumatate de centimetru grosime.

Ungem cu bulion si presaram cu parmezan si origano.

Rulam in lung.

Taiem rondele ,cam un cm grosime.

Le asezam in tava,pe hartie de copt si mai lasam la crescut la loc cald ,minim 30 minute.

Dam la cuptor, preincalzit 180 grade pentru 15 minute.


Pofta buna!

Reteta Spirale din mozarella a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro

Alte retete cu mozzarella gasiti aici:

Mozzarella impachetata,

Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj,

Lasagna cu mozzarella si rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Supa crema de dovlecei si rosii

Supa crema de dovlecei si rosii

• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa

Supa crema de dovlecei si rosii
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Mici ca la Buzau
2
Mancaruri cu carne

Mici ca la Buzau

Nu stiu cum ar arata 1Mai fara mici, iar cei mai deliciosi mititei sunt cei de la Buzau. De oriunde ai fi, cu aceasta reteta...

Mici ca la Buzau
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Desert prajitura cu capsuni
4
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Ficat de curcan cu ceapa
5
Mancaruri cu carne

Ficat de curcan cu ceapa

Ficatul de curcan cu ceapa este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta reteta cu ficatei aveti nevoie de ficat de curcan,...

Ficat de curcan cu ceapa
Parteneri
Fursecuri cu cacao si banane
Bucataras.RO

Fursecuri cu cacao si banane

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

Fursecuri cu cacao si banane
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Prajitura turnata cu branza si visine
ReteteCulinare.RO

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate