Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald. Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine). Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care
Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald.
Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine).
Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care il adaugam treptat.
Framantam bine pana obtinem un aluat nelipicios,elastic si moale.
Lasam la crescut, bine acoperit.
Pregatim umplutura.
Cand si-a dublat volumul,intindem aluatul .Dam o forma dreptunghiulara.Cam de jumatate de centimetru grosime.
Ungem cu bulion si presaram cu parmezan si origano.
Rulam in lung.
Taiem rondele ,cam un cm grosime.
Le asezam in tava,pe hartie de copt si mai lasam la crescut la loc cald ,minim 30 minute.
Dam la cuptor, preincalzit 180 grade pentru 15 minute.
Pofta buna!
Reteta Spirale din mozarella a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Alte retete cu mozzarella gasiti aici:
Mozzarella impachetata,
Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj,
Lasagna cu mozzarella si rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii