Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald. Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine). Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care
Drojdia o dizolvam cu zaharul si un pic de lapte cald.
Mozarella o blenduiti sau radeti(ca mine).
Amestecati totul cu faina,in afara de lapte,pe care il adaugam treptat.
Framantam bine pana obtinem un aluat nelipicios,elastic si moale.
Lasam la crescut, bine acoperit.
Pregatim umplutura.
Cand si-a dublat volumul,intindem aluatul .Dam o forma dreptunghiulara.Cam de jumatate de centimetru grosime.
Ungem cu bulion si presaram cu parmezan si origano.
Rulam in lung.
Taiem rondele ,cam un cm grosime.
Le asezam in tava,pe hartie de copt si mai lasam la crescut la loc cald ,minim 30 minute.
Dam la cuptor, preincalzit 180 grade pentru 15 minute.
Pofta buna!
Reteta Spirale din mozarella a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Alte retete cu mozzarella gasiti aici:
Mozzarella impachetata,
Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj,
Lasagna cu mozzarella si rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii