Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se
Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute.
Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga.
Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si taiat marunt.
Din aceasta compozitie se face un aluat tare.
Se intinde o foaie si tai taietei, subtiri sau mai lati, depinde de preferinte. Se lasa la uscat si se pun la fiert in apa clocotita.
Se strecoara si se amesteca cu unt.
Se orneaza cu cascaval ras si oua fierte taiate in patru.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu spanac:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii