Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se
Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute.
Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga.
Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si taiat marunt.
Din aceasta compozitie se face un aluat tare.
Se intinde o foaie si tai taietei, subtiri sau mai lati, depinde de preferinte. Se lasa la uscat si se pun la fiert in apa clocotita.
Se strecoara si se amesteca cu unt.
Se orneaza cu cascaval ras si oua fierte taiate in patru.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu spanac:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii