Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute. Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga. Intr-un castron se
Spanacul curatat si se spala bine si se fierbe cu bicarbonat, 6-8 minute.
Dupa ce se fierbe, se strecoasa si se lasa sa se scurga.
Intr-un castron se pune faina, 2 oua, sare si spanacul fiert si taiat marunt.
Din aceasta compozitie se face un aluat tare.
Se intinde o foaie si tai taietei, subtiri sau mai lati, depinde de preferinte. Se lasa la uscat si se pun la fiert in apa clocotita.
Se strecoara si se amesteca cu unt.
Se orneaza cu cascaval ras si oua fierte taiate in patru.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu spanac:
Spanac ,
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac ,
Placinta cu spanac,
Rulada de miel cu spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii