O pasca delicioasa pe masa de Paste!
Intr-un bol, se amesteca branza cu praful de sare, zaharul, zaharul vanilat si smantana. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine. Se toarna pe rand, faina, apoi grisul, amestecand bine dupa fiecare. Untul lasat la temperatura camerei se taie cubulete si se pune peste compozitie. Se amesteca cu un tel, pana se incorporeaza bine. La final, se pun merisoarele, se amesteca totul si se lasa deoparte. Se ia o tava rotunda cu margini detasabile, se tapeteaza fundul tavii cu hartie de copt,iar marginile se ung bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca 60-70 de minute, pana ce marginea devine maronie, iar pe mijloc aurie. Se stinge focul si se lasa la racit in cuptor. Se desprinde marginea cu ajutorul unei spatule si se desface inelul formei. Se transfera pasca pe un platou si se da la rece. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii