Sunt un deliciu acesti bureti vineciori de padure....chiar n-ai nevoie de carne....declara o carnivora convinsa....
Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.
Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.
Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii