Ciulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaliguta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline.
Ciulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaliguta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline.
Ciupercutele se taie felii si se calesc si ele alaturi de ceapa, dupa care se adauga 2 pahare de apa si se lasa pana cand scade apa, dupa care se adauga sare si piper si maslinele.
Pregatim si mamaliguta intre timp, dupa cum bine stim.
Iar intr-un castronel amestecam bine o lingura de faina cu putina apa calduta si adaugam peste ciuperci, amestecand energic, sa nu se faca cocoloase. Mai lasam pe foc 10 minute.
Pisam usturoiul si-l adaugam la ciulama de ciuperci si cand au trecut cele 10 minute, dam oala de pe foc si adaugam smantana.
Tocam mararul marunt si punem in ciulama (optional, daca nu, folositi mararul pt decor).
Ciulamaua de ciupercute cu masline se serveste pe pat de mamaliguta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii