Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca. Feliile de mamaliga la cuptor sunt niste gustari ideale pentru perioada postului.
Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca.
Mamaliga rece se taie felii nu prea groase, care se ung bine cu amestecul facut din uleiul de masline, usturoiul pisat oregano, sare si piper dupa gust.
Feliile de mamaliga astfel condimentate se asaza intr-un vas de aluminiu cu marginile joase, si se baga la cuptor pana se rumenesc usor.
Nu trebuie sa se rumeneasca prea mult, deoarece se intaresc.
Sunt foarte bune servite seara, eventual cu un sote de mazare sau morcov.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii