Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca. Feliile de mamaliga la cuptor sunt niste gustari ideale pentru perioada postului.
Cand ramane mamaliga de la masa nu se arunca.
Mamaliga rece se taie felii nu prea groase, care se ung bine cu amestecul facut din uleiul de masline, usturoiul pisat oregano, sare si piper dupa gust.
Feliile de mamaliga astfel condimentate se asaza intr-un vas de aluminiu cu marginile joase, si se baga la cuptor pana se rumenesc usor.
Nu trebuie sa se rumeneasca prea mult, deoarece se intaresc.
Sunt foarte bune servite seara, eventual cu un sote de mazare sau morcov.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelAceasta reteta de prajitura cu crema de ness este delicioasa, cu blat crocant cu cocos. Este o prajitura foarte aspectuoasa,...
Prajitura alba cu crema de nessOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapA fost un pranz mai bun decat ma asteptam, o combinatie de gusturi care ne-a incantat papilele gustative.
Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei coptiSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii