Musaca cu soia este o mancare de post rapida si delicioasa. Soia se inmoaie in apa fiarta,cam 20 de minute. In acest timp pregatim legumele.
Musaca cu soia este o mancare de post rapida si delicioasa. Soia se inmoaie in apa fiarta,cam 20 de minute.
In acest timp pregatim legumele.
Se curata cartofii si morcovul de coaja.
Ceapa se curata de primele foi,iar ardeiului i se scoate cotorul.
Toate legumele si verdeata se spala foarte bine cu apa rece.
Se fierb cartofii 20 de minute in apa cu putina sare,dupa fierbere se arunca apa,iar cartofii se paseaza .
Se adauga o lingura de margarina,delikat dupa gust si un pic de tarhon uscat.
Cand si-a dublat volumul,soia se stoarce usor de apa,intre palme.
Se caleste ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoarea fina.
Adaugam ardeiul gras taiat marunt ,rosia taiata marunt si soia stoarsa.
Se condimenteaza dupa gust cu delikat,cimbru,tarhon,piper macinat si verdeata taiata marunt.
Intr-o tava tapetata cu pesmet se pun 3 randuri de piure si 2 straturi de compozitie cu soia.
Optional se poate orna cu rosie sau ardei gras.
Coacem la cuptor 10 minute pana stratul de piure aflat deasupra se rumeneste usor.
Sosul de bulion: 1 lingura de bulion dizolvata cu 100 ml apa,se adauga tarhon,cimbru,piper macinat si putin delikat.
Musaca cu soia se serveste cu sos de bulion.
Se orneaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii