Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.
Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.
Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii