Aceasta reteta de paste cu vinete si seminte de vin, face parte din mancarurile moderne de post. Ingredientele sunt vesele si variate, aromele se imbina de minune, iar rezultatul este unul delicios, si de post.
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti vinetele si ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie si devin aurii. Adaugati semintele de pin si usturoiul si caliti-le timp de 2 minute. Amestecati pasta de tomate si supa de legume si mai lasati pe foc 5 minute.
Intre timp fierbeti pastele cu multa sare, dupa indicatiile de pe ambalaj.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaie. Adaugati sosul si maslinele, asezonati cu sare si piper amestecand la foc moderat timp de 1 minut.
Pastele cu vinete si seminte de pin se servesc calde, cu patrunjelul tocat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii