Aceasta reteta de paste cu vinete si seminte de vin, face parte din mancarurile moderne de post. Ingredientele sunt vesele si variate, aromele se imbina de minune, iar rezultatul este unul delicios, si de post.
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti vinetele si ceapa timp de 8-10 minute pana se inmoaie si devin aurii. Adaugati semintele de pin si usturoiul si caliti-le timp de 2 minute. Amestecati pasta de tomate si supa de legume si mai lasati pe foc 5 minute.
Intre timp fierbeti pastele cu multa sare, dupa indicatiile de pe ambalaj.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaie. Adaugati sosul si maslinele, asezonati cu sare si piper amestecand la foc moderat timp de 1 minut.
Pastele cu vinete si seminte de pin se servesc calde, cu patrunjelul tocat deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii