O reteta delicioasa de primavara
Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare. Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja,morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi. Cand legumele sunt fierte,le taiem in bucati mai mici si le punem intr-un castron. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi,condimentam cu sare si piper,punem ulei de masline si zeama de lamaie. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii