Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit, apoi se adauga ciupercile.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit cand este aproape gata se adauga ciupercile si nucile tocate marunt din cutit si orezul se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.Luam cate o frunza de vita oparita si ii taiem codita si nervurile punem pe mijlocul frunzei o lingura de compozitie si o impaturim.In oala in care le fierbem asezam pe fundul ei cateva frunze de vita si asezam sarmalele de post in cercuri.Apoi adaugam sucul de rosii si acoperim sarmalutele cu apa clocotita,punem peste ele o farfurie mica sa le tina presate si le punem la foc minim aproximativ 90 min.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita se servesc alaturi de o mamaliguta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii