Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit, apoi se adauga ciupercile.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la calit cand este aproape gata se adauga ciupercile si nucile tocate marunt din cutit si orezul se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.Luam cate o frunza de vita oparita si ii taiem codita si nervurile punem pe mijlocul frunzei o lingura de compozitie si o impaturim.In oala in care le fierbem asezam pe fundul ei cateva frunze de vita si asezam sarmalele de post in cercuri.Apoi adaugam sucul de rosii si acoperim sarmalutele cu apa clocotita,punem peste ele o farfurie mica sa le tina presate si le punem la foc minim aproximativ 90 min.
Sarmalutele cu ciuperci in foi de vita se servesc alaturi de o mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii