O alta minunatie de supa crema pregatita cu blenderul performant Oster Classic Chrome, un real ajutor in bucatarie. Enjoy!
*Pentru inceput... 1.Tăiem ceapa, salotele, usturoiul cubulete mărunte. 2.Ciupercile le spălăm si le tăiem lame fine. 3.Punem untul intr-o tigaie mai adanca si il lasam sa se topeasca usor. 4.Adăugăm salotele, ceapa, usturoiul si le calim pana se inmoaie. 5.Adăugăm ciupercile, crengutele de cimbru, foaia de dafin, ierburile provencale, sare si piper după gust. 6.Calim la foc mediu cam 10 minute după care adăugăm supa de legume si coniacul. 7.Punem un capac si fierbem acoperit pana lichidul scade mai bine de jumatate si ciupercile sunt pătrunse. 8.Amestecam intr-un castron cu un tel smantana cu faina si batem foarte bine pana nu mai sunt aglomerari. 9.Turnam amestecul peste ciuperci si mai dăm un clocot de 3-4 minute. 10.Scoatem crengutele de cimbru, foaia de dafin si rasturnam continutul tigaii in blenderul performant Oster Classic Chrome. 11.Mixam totul la viteza mica timp de 1 minut, apoi alte 2 minute la viteza mare. 12.Cand supa crema este bine mixata, adaugam patrunjelul tocat foarte mărunt si amestecam cu o spatula pana este bine incorporat. 13.Punem supa crema intr-un loc cald deoparte. *Intr-o tigaie pregatim si topping-ul de deasupra; 1.Punem 1 lingurita de ulei si feliile de ciuperci.intr-o tigaie încinsă. 2.Le condimentam bine cu sare, piper si presaram deasupra lor frunzulite proaspete de cimbru. 3.Le prăjim foarte bine pana sunt aurii, apoi le scoatem intr-un castronel. 4.Punem supa crema in boluri si deasupra asezam câteva bucățele de ciuperci prajite. 5.Servim fierbinte alaturi de pâine prajita, sau simpla. Poftă mare va doresc!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelChiftelute, toata lumea face si stie ce sunt. Cel mai des le-am facut pana acum in sos de rosii, asta pentru ca-i placeau...
Chiftelute in sos alb de branzeturiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii