Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se rumeneasca la cuptor. Cartofii au iesit si ei gustosi cu doar cateva condimente. Reteta video o gasesti mai jos.
Coastele se pun intr-o oala incapatoare;
Se pun foile de dafin si boabele de piper in oala;
Se adauga berea (cat sa acopere), urmata de morcovi, pastarnac, telina si ceapa;
Se pune la fiert pe foc, pana carnea devine ff frageda (cca 2 ore);
Se scot, se pun intr-o tava si se ung cu un amestec de sos de soia, crema de otet balsamic, miere, boia dulce Kamis si condimente pentru coaste Kamis;
Se ung bine pe o parte si se baga la cuptor la 180 de grade pentru cca 10-12 min;
Dupa aceea, se scot, se intorc si se ung si pe partea cealalta si se mai lasa la cuptor pentru inca 4 min;
In ultimele 2 minute se muta temperatura cuptorului pe 210 grade C, pentru a se realiza o glazura lipicioasa;
Cartofii se spala bine, se taie in 4 si se stropesc cu ulei de masline;
Se condimenteaza cu rozmarin, sare, piper si usturoi granulat;
Se baga in cuptor, intr-o tava cu hartie de copt, pentru cca 20-25 min, la 180 grade pana intra furculita in ei usor;
Se da parmezanul pe razatoare, se presara pe deasupra si se mai lasa cca 2 min la gratinat;
Se servesc impreuna cu coastele;
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii