O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!
Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.
Intr-un
castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.
Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,
menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de
copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.
Fileul
de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o
hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele
pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.
In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si
baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii