File de somon cu cartofi

O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File somon – 2 buc
  • Capere – 1 lingura
  • Baby morcovi – 250 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Ceapa verde- 4 fire
  • Rozmarin proaspat – 2 crengute
  • Rasnita condimente pentru peste Kamis – dupa gust
  • Cartofi albi – 500 g
  • Menta uscata Kamis– 1 lingurita
  • Usturoi granulat Kamis– 1 lingura
  • Parmezan ras – 100 g
  • Ulei de masline – 80 ml
  • Rasnita sare si piper Kamis- dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.

Intr-un

castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.

Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,

menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de

copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.

Fileul

de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o

hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele

pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.

In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si

baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori