O reteta 100% naturala, 100% delicioasa! Usor de facut, alaturi de condimentele Kamis!
Se taie ceapa verde rondele si rosiile cherry pe jumatate.
Intr-un
castron se pun cartofii bine spalati, cu tot cu coaja si taiati cuburi.
Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu usturoi granulat,
menta uscata, sare si piper. Se amesteca si se pun in tava pe hartie de
copt. Se pune tava la cuptor la 180 grade C pentru 20 minute.
Fileul
de somon se cresteaza usor pe piele, se pune fiecare bucata pe cate o
hartie de copt, se unge cu ulei de masline si se rasnesc condimentele
pentru peste. Se presara rozmarinul proaspat tocat marunt si caperele.
In fiecare pachetel cu peste se pun apoi rosii cherry, ceapa verde si
baby morcovi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se scoate tava din cuptor si se pun pachetelele cu peste alaturi de cartofi si se mai lasa la cuptor inca 12 minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii