O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o gasesti mai jos.
Spala, curata si taie cartofii rondele subtiri.
Stropeste-i cu 50 ml ulei de masline si condimenteaza-i cu mix pentru cartofi prajiti;
Pune-i intr-o tava de cuptor cu hartie de copt si pregateste-i in cuptor la 180 de grade C, pentru cca 20 – 25 de min (sa fie 3 sferturi gatiti);
Incinge uleiul de masline intr-o cratita pe foc;
Taie ceapa cuburi si caleste-o;
Adauga si carnea cand ceapa a devenit translucida;
Pune apoi boia dulce, condimentele de carne tocata, cimbrul si usturoiul granulat;
Pune sare si piper;
Dupa ce s-a rumenit frumos, stinge cu vinul rosu si lasa sa se reduca;
Acopera apoi cu apa sau supa de legume si lasa sa fiarba;
Toaca mararul si adauga-l peste compozitie;
Pune sucul si pasta de rosii odata ce carnea a fiert;
Lasa compozitia sa se raceasca si incorporeaza 2 oua;
Asaza un strat de cartofi in tava si peste ei pune un strat de carne;
Adauga un strat cascaval si cascaval afumat ras, in prealabil;
Repeta procesul, iar deasupra adauga 2 oua batute cu restul de cascaval si cascaval afumat;
Baga la cuptor la 180 de grade C, pentru cca 15-20 min pana se rumeneste;
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii