100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis. Ideala pentru masa de Paste!
Se curata bine carnea de miel de grasime si de pielite. Se pune intr-un castron incapator impreuna cu ceapa taiata solzisori, condimentele de la kamis, sare si piepr dupa gust, miere, ulei de masline si vin rosu cat sa acopere carnea.
Se amesteca bine de tot si se acopera apoi castronul cu folie de plastic si se lasa la frigider 72 de ore sau se poate afuma dupa plac.
Se scoate apoi carnea din castron si se scurge bine, se taie bucati si se frige pe gratar, cateva minute pe ambele parti.
Se serveste alaturi de mamaliga si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii