Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si spune-ne cum ti-a iesit.
Se cresteaza soriciul;
Se unge carnea cu putin ulei de masline;
Se rade coaja de lamaie pe carne si se condimenteaza cu amestec pentru carne de porc, rosii uscate si usturoi granulat;
Se potriveste de sare si piper;
Se baga salvia si patrunjelul in interior;
Se ruleaza bine si se leaga;
Se pune in tava de cuptor si se adauga apa si vinul;
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cca o ora;
Se inlatura folia si se creste temperatura la 200 de grade pentru a se rumeni soriciul (acesta trebuie sa fie foarte crocant);
Carnea se scoate, si se taie felii groase dupa ce se inlatura sfoara;
Cartofii se curata si se taie wedges;
Se stropesc cu ulei de masline si vin alb demisec si se condimenteaza cu amestec de cartofi prajiti si boia iute;
Se introduc in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C, pentru 25 min;
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii