Salata cu peste

Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine. Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb. Sosul alb se pregateste p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g taitei
  • 1 cana de sos alb
  • 200 g peste afumat
  • cateva masline
  • 30 g de unt (o lingura)
  • o cana de lapte
  • 2 linguri de faina
  • sare

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cand sunt gata si se scurg bine.

Se pun intr-un castron si se acopera cu sos alb.

Sosul alb se pregateste pe foc mic din: o lingura de unt, doua linguri de faina, o cana de lapte dulce si zeama de la o lamaie si sare. Cand sosul arata ca o smantana groasa, se pune sarea si piperul dupa gust, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate folosi.

Pestele se taie felii subtiri, se pune peste salata, se amesteca usor pana se omogenizeaza totul, dupa care se garniseste salata cu felii de masline si se pune la rece pentru o ora.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori