Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se pr
Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se prepara maioneza. Cartofii fierti se taie cubulete (ca pentru salata boeuf).
Se aseaza ingredientele in straturi, dupa cum urmeaza: un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza si iarasi un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza.
Intr-un vas de sticla, de dimensiuni medii - contrastul intre sfecla si cartofi se vede foarte frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii