Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se pr
Se curata cartofii, se taie jumatati si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, se curata pestele de oase si piele si se taie bucatele mici. Se prepara maioneza. Cartofii fierti se taie cubulete (ca pentru salata boeuf).
Se aseaza ingredientele in straturi, dupa cum urmeaza: un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza si iarasi un strat de cartofi, unul de sfecla, unul de peste, unul de maioneza.
Intr-un vas de sticla, de dimensiuni medii - contrastul intre sfecla si cartofi se vede foarte frumos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii