Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un
Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un blender pentru a le bate pana se obtine spuma legata. Din branza de vaci si iaurt, se face o crema de branza tot cu blenderul. Se amesteca cele doua compozitii si e gata.
Se poate pune pe un platou ornat cu masline sau se fac felii unse cu icre.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii