Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt. Ceapa o taiem marunt Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita. Pun
Punem ouale 10 minute in apa care fierbe pt a nu se intari. Le taiem marunt.
Ceapa o taiem marunt
Scurgem tonul, apoi maruntiti-l cu o furculita.
Punem mustarul, galnbenusul de ou si uleiul de masline intr-o salatiera mare.
Batem cu telul ca pt maioneza
Adaugam: tonul, ouale fierte, zeama de lamaie, ceapa, arpagic, si smantana de soia. Punem sare si piper. Amestecams i lasam la frigider.
Servim pe pat de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii