Sfecla si cartofii curatati se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie bucatele potrivite, ceapa se taie solzisori. Pe un platou se
Sfecla si cartofii curatati se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie bucatele potrivite, ceapa se taie solzisori.
Pe un platou se aranjeaza pestele, deasupra se pune ceapa si se acopera cu maioneza, urmeaza stratul de cartofi si iar maioneza. La sfirsit se pune sfecla uniform, se acopera cu maioneza si se orneaza cu cozi de ceapa verde si patrunjel.
Se serveste a doua zi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii