Scrumbiile se lasa in apa rece - doua ore, apoi se curata de pielite si de oase, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Ceapa se toaca
Scrumbiile se lasa in apa rece - doua ore, apoi se curata de pielite si de oase, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc.
Ceapa se toaca marunt si se pune peste crumbii o data cu maslinele taiate in jumatate.
Salata se stropeste cu ulei si otet si se garniseste cu felii de ou. Se serveste imediat.
Pofta buna!
Alte retete de salate se gasesc aici:
Salata orientala,
Salata telina,
Salata cartofi,
salata icre,
Salata ciuperci,
Salata cruditati,
Salata bulgareasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii