Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Sepa
Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Separat se fierbe 1/3 otet, 2/3 apa, boabele de piper, mustar, foile de dafin. Acest amestec se lasa sa se raceasca si dupa ce pestele s-a sarat se aseaza in borcan, intercaland rondele de ceapa, se toarna amestecul de mai sus peste el si se lasa cel putin 3 zile la marinat.
Se consuma cu ceapa verde tocata rondele, rosii tocate felii, masline, amestecate cu uleiul de masline. Se drege de sare si zeama de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii