Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Sepa
Se curata stavridul, se scot oasele mari, înotatoarele si formatiunea ososasa de pe laterale, se taie stil pestisori si se tine la sare cca 4 h. Separat se fierbe 1/3 otet, 2/3 apa, boabele de piper, mustar, foile de dafin. Acest amestec se lasa sa se raceasca si dupa ce pestele s-a sarat se aseaza in borcan, intercaland rondele de ceapa, se toarna amestecul de mai sus peste el si se lasa cel putin 3 zile la marinat.
Se consuma cu ceapa verde tocata rondele, rosii tocate felii, masline, amestecate cu uleiul de masline. Se drege de sare si zeama de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii