Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii s
Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii subtiri de tot.
Se oparesc cu otet (daca este prea acru otetul se indoieste cu apa) si se amesteca cu foi de marar alese si spalate, si cu cozi de ceapa verde taiata marunt.
Inainte de a servi se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Biftec cu ciuperci la gratar
Friptura de vita la cuptor
Varza calita
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii