Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii s
Se coc tirii pe masina si se bat cit sint calzi pe fundul de lemn, cu pilugul de la piulita. Se curata de pielita si de oase si se scarmana in fisii subtiri de tot.
Se oparesc cu otet (daca este prea acru otetul se indoieste cu apa) si se amesteca cu foi de marar alese si spalate, si cu cozi de ceapa verde taiata marunt.
Inainte de a servi se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Biftec cu ciuperci la gratar
Friptura de vita la cuptor
Varza calita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii