Prima data coacem tirii pe o tabla pusa pe foc sau direct pe plita, apoi se bat, pe un fund de lemn, cu manerul unui cutit. Se curata de pielite si d
Prima data coacem tirii pe o tabla pusa pe foc sau direct pe plita, apoi se bat, pe un fund de lemn, cu manerul unui cutit. Se curata de pielite si de oase si se desfac in fasii subtiri. Se asaza pe o salatiera si se toarna peste ei otet indoit cu apa. Dupa gust, se adauga sare, ceapa verde tocata, marar verde tocat si putin ulei.
Se serveste rece.
Alte retete:
Salata din icre de crap cu ceapa Zacusca de ciuperci Placinta cu dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii