Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface
Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se asaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca pana cand acestea se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust.
Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.
Alte retete de salate:
Salata de ton cu maioneza din telina
Salata cezar cu creveti
Salata de ton cu porumb dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii