Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface
Icrele se curata de pielite cu furculita, se pun intr-un tifon strans si se toarna apa peste ele sa se spele. Se lasa sa se scurga de apa, se desface tifonul si se pun icrele intr-un castron, se asaza pe un vas cu apa care fierbe si se amesteca pana cand acestea se rosesc. Se iau de pe aburi si se bat cu painea si cu uleiul adaugat treptat, pana se albesc. Se toaca fin ceapa, se amesteca cu icrele si cu zeama de lamaie, dupa gust.
Se aranjeaza salata in salatiera si se garniseste cu masline.
Alte retete de salate:
Salata de ton cu maioneza din telina
Salata cezar cu creveti
Salata de ton cu porumb dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii