Salata din icre de stiuca

Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g icre de stiuca
  • 500 ml ulei
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lamaie
  • citeva masline
  • sare

Mod de preparare

Icrele de stiuca, fiind mai mari, se pot pregati fara gris. Se pun icrele intr-un castron adinc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatate de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn. Cand amestecul este omogen, se toaca ceapa marunt, se

freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce sau se scurge cateva minute. Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura cateva minute, dupa care se pun pe o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Pofta buna!

Alte

reteta peste,

reteta peste,

retete gatit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc