Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete mici, dupa
Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete mici, dupa care se fierb. Dupa ce fasolea si cartofii au fiert, se scurg de apa si se lasa la racit. Pina se racesc legumele, se prepara o maioneza din 3 oua fierte si unul crud, la care se adauga sare de lamiie dupa gust si usturoi. Se amesteca legumele cu maioneza si patrunjelul taiat marunt.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 10 minute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii