Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa asa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce. Se adauga ulei, otet si piper pis
Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa asa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce.
Se adauga ulei, otet si piper pisat.
Dupa gust, se poate adauga putina ceapa taiata felii subtiri si ardei gras.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii