Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, tel
Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, telina, apoi se spala si se rade. Se omogenizeaza zeama de la cealalta lamaie impreuna cu smantana, sarea si pierul. Se adauga frunzele de tarfon maruntite si se adauga peste jumatate din cantitatea de creveti. Se adauga telina si castravetele si se omogenizeaza bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-un bol de sticla si se pune deasupra cantitatea ramasa de creveti.
Salata se serveste rece, cu frunze de patrunjel presarate deasupra.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Maioneza de post Zacusca de peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii