Molustele si custaceele se scurg de apa si se asaza pe un platou, in mijloc. Se fierbe orezul in apa cu sare si apoi se lasa la racit. Se asaza de ju
Molustele si custaceele se scurg de apa si se asaza pe un platou, in mijloc. Se fierbe orezul in apa cu sare si apoi se lasa la racit. Se asaza de jur-impreujurul crustaceelor si a molustelor si pe deasupra se presara un amestec din ardeii si ceapa tocate marunt si presarate cu zeama de lamaie.
Salata se asezoneaza cu sare, piper si curry, apoi se poate servi.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Muschi de porc la cuptor Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii