Molustele si custaceele se scurg de apa si se asaza pe un platou, in mijloc. Se fierbe orezul in apa cu sare si apoi se lasa la racit. Se asaza de ju
Molustele si custaceele se scurg de apa si se asaza pe un platou, in mijloc. Se fierbe orezul in apa cu sare si apoi se lasa la racit. Se asaza de jur-impreujurul crustaceelor si a molustelor si pe deasupra se presara un amestec din ardeii si ceapa tocate marunt si presarate cu zeama de lamaie.
Salata se asezoneaza cu sare, piper si curry, apoi se poate servi.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Muschi de porc la cuptor Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii