1. Se pune octopusul in vin si zeama de lamaie, se acopera cu apa, se pune pe foc la foc repede, iar cand incepe sa fiarba se reduce la mediu. Se lasa
1. Se pune octopusul in vin si zeama de lamaie, se acopera cu apa, se pune pe foc la foc repede, iar cand incepe sa fiarba se reduce la mediu. Se lasa asa sa fiarba, pana se patrunde (se incearca cu o furculita). Cand este fiert, octopusul se curata de piele si se taie frumos in bucatele de marime potrivita.
2. Se fierb cartofii in coaja cu apa si sare, se descojesc si se taie in sferturi.
3. Se combina octopusul cu cartofi, ulei si patrunjel verde tocat si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Cu un vin alb
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii