Amestecam smantana cu sucul de rosii, zeama scursa de pe o conserva de scoici, putina sare, zahar, piperul boabe si usturoiul curatat si pisat. Ceapa
Amestecam smantana cu sucul de rosii, zeama scursa de pe o conserva de scoici, putina sare, zahar, piperul boabe si usturoiul curatat si pisat. Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, apoi o saram slab, iar rosiile spalate le taiem in patru. Turnam scoicile in castronul pentru salata, rosiile, ceapa verde, picuram peste ea sosul de rosii, le amestecam si le tinem la frigider 1-2 ore. Desfacem frunzele de pe salata, le spalam, le uscam, si taindu-le in feliute le punem de asemenea in frigider.
Numai inainte de servire, se da salata prin sosul de rosii cu scoici si se servesc imediat.
Alte retete salate
Salata pui
Salata de fructe
Salata orientala
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii