Curatam salata. Pregatim o solutie din otet, sare, piper, ulei. Fierbem cozile de raci in apa sarata timp de 3 minute. Taiem cascavalul si marulin cub
Curatam salata. Pregatim o solutie din otet, sare, piper, ulei. Fierbem cozile de raci in apa sarata timp de 3 minute. Taiem cascavalul si marulin cubulete mici. Se taie tuchini in felii subtiri. Impartim ingredientele in farfurii, dupa preferintele noastre, stropim cu solutia de mai sus si servim.
Alte retete salate recomandate
Salata boeuf
Salata cu pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii