Sepia se curata, se taie rondele subtiri, apoi se fiarbe in apa cu usturoi si vin alb pana se inmoaie. Daca este nevoie se mai adauga putina apa. Galb
Sepia se curata, se taie rondele subtiri, apoi se fiarbe in apa cu usturoi si vin alb pana se inmoaie. Daca este nevoie se mai adauga putina apa. Galbenusurile si uleiul se amesteca, maioneza astfel obtinuta se condimenteaza cu sare, piper macinat, usturoi presat, lamaie, maslinele de Capri taiate marunt si apa in care a fiert sepia. Adaugam carnea de sepie care s-a racit, carnea de scoici, racul fiert si curatat, maslinele negre fara samburi, ardeiul verde taiat cubulete, ceapa taiata rondele subtiri, salata rosie taiata fasii subtiri.Se amesteca cu grija. Se raceste bine si se serveste pe Frunze proaspete de salata.
Alte retete salate recomandate
Salata orientala
Salata de telina
Salata cruditati
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii