Se pune orezul la fiert si intre timo facem maioneza. Se amesteca galbenusul cu 2 linguri de ulei de masline apoi cu iaurtul. Se taie marunt castravet
Se pune orezul la fiert si intre timo facem maioneza.
Se amesteca galbenusul cu 2 linguri de ulei de masline apoi cu iaurtul.
Se taie marunt castravetii. Se amesteca cele doua.
Se pun la prajit intr-o tigaie, in care am pus o lingura de ulei de masline, semintele de floarea-soarelui.
Orezul fiert si clatit in apa rece se adauga la seminte.
Se amesteca permenent ca sa nu se arda si se lasa pana cand se evapora apa lasat de orez si acesta incepe sa se prinda.
Se pune carnita de pui fiarta in prealabil la prajit in 3 linguri de ulei de masline.
Initial am pus o lingura si le-am adaugat pe celalate cand am vazut ca se prinde cam tare. Se lasa la foc mic amestecand, pana cand isi schimba carnea culoarea.
Se amesteca apoi cu orezul.
Sare eu nu am mai pus ca semintele erau sarate.
Se aseaza pe farfurie si se pune sosul.
Pofta buna!
Reteta Salata de orez cu pui a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata portugheza,
Salata de oua cu masline,
Salata cu oua, carne si legume
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii