Pentru aceasta reteta de salata aveti nevoie de piept de pui, cartofi copti, morcovi, telina, ardei, porumb din conserva,maioneza, lamaie, masline, mustar si castraveti
Pieptul de pui se pregateste cu o zi inainte, se taie suvite de marimea unui deget si apoi se pudreaza cu condimente (curry, boia, piper, vegeta, etc) se maseaza cu putin sos de soia sa intre bine si se lasa la frigider pana a doua zi. Se pune pe gratarul incins pentru cateva minute pe fiecare parte sa nu se usuce de tot. Pana se raceste puiul pregatim legumele. Morcovul si telina se dau prin razatoarea mare si se stropesc cu putina zeama de lamaie, cartofii se coc in folie de aluminiu in care am pus putina sare si condimente (cartofii isi trag cat au nevoie) iar ardeii si castravetii se taie cubulete. Cartofii si puiul se taie cubulete potrivite, se amesteca cu restul ingredientelor, cateva masline intregi si un dressing facut din maioneza, mustar si zeama de lamaie. Se serveste rece, gustul e unul dulce acrisor exact cum imi place mie.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii