Salata o mie de gusturi

Varza se taie fin si se freaca cu sare; se lasa 5-10 minute sa se inmoaie un pic. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se lasa sa se raceasca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr carne de crab (sau surimi)
  • 250 gr varza alba
  • 1 laptuca (sau salata verde)
  • putina sfecla rosie fiarta
  • 100 gr macaroane (din cele cu legume)
  • 1/4 ardei verde
  • 1/4 ardei rosu
  • o ceapa mica
  • ulei
  • sare
  • patrunjel
  • otet

Mod de preparare

Varza se taie fin si se freaca cu sare; se lasa 5-10 minute sa se inmoaie un pic. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Carnea de crab se taie rondele. Laptuca si sfecla rosie se taie fin; ardeiul verde si rosu si ceapa se taie marunt.

Se amesteca toate ingredientele si se pune ulei, sare si otet dupa gust. Se decoreaza cu patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori