Ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti

• curatati si zdrobiti usturoiul• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi ungeti-o cu

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
480 minute
Complexitate
redusa
Ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti

Ingrediente

  • ceafa de porc - 1-1,2 kg
  • bere neagra - 250 ml
  • prune uscate, deshidratate - 1012 buc
  • usturoi - 56 catei
  • sos de soia - 56 linguri
  • miere - 2 lingurite
  • ardei kapia (rosu) - 2 buc
  • ardei gras (verde) - 2 buc
  • ulei de masline calitativ - 2 linguri
  • piper dupa gust
  • sare grunjoasa - dupa gust

Mod de preparare

• curatati si zdrobiti usturoiul
• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi ungeti-o cu ulei de masline, sos de soia si miere
• coaceti ardeii pe o plita
• cand s-au copt, adaugati folie de plastic peste acestia, lasati-o 10 min si ii veti decoji cu usurinta – nu ii decojiti sub apa pentru ca vor pierde foarte mult din aroma
• introduceti toate ingredientele in slowcooker Crock Pot 5,7 L Digital si setati-l pe modul de gatire Low si timpul de 8 ore
• cu 20 de minute inainte de final, adaugati sarea grunjoasa si piper (daca este cazul).
Pofta buna!










 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori