• puneti ciolanul intreg cu o jumatate de cana de apa si o lingura de ulei in slow cooker-ul Crock Pot 2,4 L Manual si setati-l pe modul de gatire High
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii