• Taiati puiul cubulete si puneti-l intr-un castron;
• Adaugati uleiul de masline peste si amestecati bine;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté si caliti puiul pana devine auriu;
• Amestecati sosul barbecue cu marmelada de caise si sosul de soia si adaugati-le peste;
• Puneti fulgi de chilli si luati de pe foc;
• Puneti vasul in Crock Pot si setati timpul de 1 h si 30 min si programul „high";
• Serviti cu cous cous si ceapa taiata oblic;
• Presarati susan pe deasupra.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii