• rumeniti bine pieptul de vitel intr-o tigaie, inainte de a-l introduce in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• rumeniti bine pieptul de vitel intr-o tigaie, inainte de a-l introduce in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• in aceeasi tigaie rumeniti apoi rondelele obtinute din trei morcovi de dimensiune medie si doi ardei, unul kapia, unul iute. Puneti toate acestea peste carnea pe care o condimentati cu sare de mare si piper.
• intr-o tigaie ceva mai adanca, puneti la inmuiat trei cepe medii tocate marunt. Putin ulei, foc mic si cat mai putina miscare – de aici rezulta o ceapa dulce, moale, usor colorata (puteti merge cu colorarea pana la brun, daca nu grabiti procesul de caramelizare crescand temperatura)
• cand e moale ceapa, adaugati doua linguri de boia, de preferinta afumata. Amestecati bine si puneti peste ceapa o lingura de pasta de rosii si una de pasta de ardei, diluate in trei-patru linguri de apa calda.
• turnati apoi sosul acesta fierbinte peste carne si mai adaugati o cana de supa de carne (sau apa)
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• daca sunteti in zona, colectati de 3-4 ori grasimea care se ridica la suprafata cu o lingura. Daca nu, colectati-o la final, ea va fi la suprafata oricum.
Savurati cu placere!
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/08/alta-zi-alt-gulyas-la-crock-pot/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii